Ponta va fi externat, dar își ia concediu 28 de zile. Pe cine a propus în locul său

 

Premierul Victor Ponta îi cere președintelui Klaus Iohannis să încredințeze conducerea Guvernului, timp de 28 de zile, vicepremierului Gabriel Oprea.

 

Ponta a scris pe Facebook că va trebui să parcurgă un program de recuperare, după operația la genunchi. 

 

Azi medicii au decis ca pot fi externat / urmeaza ca in urmatoarele 7 zile sa parcurg zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente si supraveghere.

 

Ulterior acestor proceduri va trebui ca doua saptamani sa fac fizioterapie si tratamente de recuperare inainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fara sprijinul unor mijloce medicale permanente / in maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala, urmand sa continui recuperarea timp de 6 luni.

 

Maine dimineata voi trimite Presedintelui Romaniei solicitarea ca, in baza art. 107 din Constitututie, sa-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de Prim Ministru (inclusiv conducerea sedintelor de Guvern) in aceasta perioada (atasez adresa).

 

Multumesc inca o data medicilor de aici si doctorului Ionut Codorean pentru atentia si profesionalismul lor”, a scris Ponta pe Facebook.

 

El prezentat și o scrisoare adresată preşedintelui Klaus Iohannis, prin care formalizează cererea de numire în funcția de premier a lui Oprea.

 

Comentarii Facebook