Ponta scrie ambasadorilor despre manechinele lui Radu Mazare


Premierul Victor Ponta le-a scris scris ambasadorilor de la Bucureşti despre audierea la Parchet a manechinelor cu care Radu Mazăre s-a dus la vot pe 29 iulie.

Ponta susţine în document, că audierea fotomodelelor poate fi interpretată ca o intimidare a românilor care au votat la referendum. Documentul a fost publicat pe site-ul Hotnews, care citează surse diplomatice.

Scrisoarea premierului Ponta conţine o secţiune distinctă dedicată "abuzurilor împotriva cetăţenilor români care au participat la referendum". Ea se referă la audierea de catre Parchet a fotomodelelor care l-au însoţit la vot pe primarul Constantei, Radu Mazăre. Audierea "poate fi interpretata ca o intimidare la adresa tuturor cetăţenilor români care au votat la referendum", se arata în scrisoare.

Pe de altă parte, Ponta transmite ambasadorilor că "o serie de actori politici încearcă, prin toate mijloacele, să forţeze prin presiuni politice, manipulari şi amenintari o decizie favorabilă intereselor lor şi nu intereselor cetăţenilor români în privinţa referendumului". Scrisoarea enumera o serie de presupuse manipulări şi abuzuri ale preşedintelui suspendat Traian Băsescu şi ale PDL.

 

Comentarii Facebook