Ponta, misterios la revenirea din SUA: Ne-am intalnit cu toate persoanele cu care trebuia sa ne intalnim


Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost misterios la revenirea din SUA si a evitat sa spuna ce intalniri a avut.

"Lista intalnirilor a fost stabilita dinainte de a pleca in America cu ambasadorul Mark Gitenstein, la Bucuresti. Am discutat si cu ambasadorul Romaniei la Washington. Toate persoanele cu care trebuia sa ne intalnim ne-am intalnit si eu si domnul Corlatean si domnul Dobritoiu", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Acesta a mai adaugat ca SUA raman un partener strategic pentru Romania, iar viitorul Guvern al USL va continua proiectele incepute: cooperarea militara in cadrul NATO, colaborarea politica si economica in regiune.

Ponta a mai spus ca vizitele in strainatate vor fi facute separat de fiecare co-presedinte al USL pentru a fi acoperita si activitatea interna.

"Din ianuarie, constatand ca scena politica romaneasca aduce in fiecare zi un nou eveniment, o surpriza, am decis sa mergem in continuare pe programul de vizite externe, dar de fiecare data macar unul dintre co-presedin?i sa ramana in Bucuresti. Crin Antonescu, saptamana viitoare va fi in Germania, intr-o vizita, eu raman in Bucuresti, iar cand eu voi pleca in Danemarca, el va fi in Bucuresti. Acesta e avantajul muncii in echipa", a spus Ponta.

 

La vizita lui Victor Ponta din SUA au luat parte si Titus Corlatean (PSD) si Cornel Dobritoiu (PNL).

Comentarii Facebook