Ponta: "M-au oprit clujenii pe strada sa imi ceara sa ii scap de Boc"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat in deschiderea Conferintei Judetene a PSD Cluj ca si clujenii i-au cerut in urma cu doua saptamani sa ii scape de Emil Boc.

 

Ponta sustine ca in ultimele luni a fost mai des la Cluj decat in oricare alt judet in care partidul are organizatie. "Acum doua saptamani, m-au oprit clujenii pe strada si mi-au cerut sa ii scap de Boc. Le-am spus ca nu eu l-am pus si ca o sa incerc sa ii scap", a spus Victor Ponta.

 

El le-a transmis membrilor organizatiei judetene ca isi doreste ca PSD sa redevina un partid puternic din Romania. "Ne-a costat faptul ca in 2007-2008 i-am sustinut pe sest pe liberali", a spus Ponta. El crede ca partidul a gresit cand a intrat la guvernare. "Ne-au lipsit opt voturi sa-l dam jos pe Boc si sa oprim taierile. Ii condamn pe cei care au votat impotriva motiunii si trebuie sa facem tot ce putem sa oprim nenorocirile pe care le prevedesc Boc si Basescu", a declarat presedintele PSD.

 

Victor Ponta participa la Cluj la conferinta de alegere a unui nou presedintele al organizatiei judetene. In cursa s-au inscris Remus Lapusan si senatorul Alexandru Cordos.

Comentarii Facebook