Ioan Rus despre alianta PSD-PDL: Alianta ar fi functionat, daca cei de la masa negocierilor erau barbati, nu curve

 

Ioan Rus a spus astazi la Cluj ca alianta formata de PSD si PDL in 2008 ar fi functionat, daca interesele cetateanului ar fi fost puse mai presus decat cele ale partidelor.


"Am asistat amandoi in birou la Basescu si programul ar fi mers mai departe daca eram nemti si puneam totul in slujba cetatenilor. In Germania, socialistii cu demecratii au guvernat 4 ani. Dar, draga Victor, pentru asta trebuiau sa fie barbati, nu curve la masa acolo", i-a spus de la tribuna conferintei judetene a PSD Rus lui Victor Ponta. Presedintele partidului sustinuse cu cateva minute inainte ca PSD a gresit ca a intrat la guvernare impreuna cu PDL.

 

"Nu ne-am incurcat in alianta, dragul tatii, dar nu am putut pune interesele cetatenilor peste interesele partidelor", i-a mai spus Rus.

 

Ioan Rus sustine ca in Romania toata lumea isi da parerea despre situatia economica, dar nimeni nu vorbeste de "producatorii de buget".  

 

"Ar trebui sa se vorbeasca mai mult in Romania despre producatorii de buget si de nu de cheltuitorii de buget, adica politisti, profesori, medici si pensionari. Vorbesc la televizor tot felul de ciuvici si cuitaci despre problemele Romaniei fara a se discuta despre problema acestea, adica despre producatorii de buget", sustine Rus.

Comentarii Facebook