Ponta, la mitingul USL de la București: Băsescu este ultimul comunist şi securist al Europei

 

În fața a peste 60.000 de persoane, la mitingul USL din București, Victor Ponta a declarat că Traian Băsescu este ultimul comunist și securist al Europei. 

 

La miting au mai participat Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

 

Tot mai devreme se vorbea despre România impărtită in două. E adevărată doar a doua parte, USL e la Arena Naţională şi mereu cu poporul român. Prima parte nu e adevărată, la Palatul Parlamentului, la ceremonia de despărire de Băsescu şi PD au fost prezenți câtiva dintre cei mai importanti politicieni ai Europei. Îi salut și vă rog să o faceți si voi! Dar niciodată Europa nu va fi doar a unor demnitari de moment sau a unei singure familii politice. 

 

A lucra pentru un popor inseamnă să ai un proiect pentru acea națiune, îl avem și avem puterea de a-l îndeplini. Nu există niciun fel de îndoială că USL e cea mai ptuernică forţă politică construită vreodată în istoria României și ea e atât de puternică pentru că România are nevoie de noi toți împreună.

 

România este parte a Europei, indiferent cine o conduce. România și-a câștigat libertatea cu sângele românilor, n-a primit pomană de la nimeni și are drept de vot în Europa și nu doar drept de a asculta! Noi cei care conducem și vom conduce România în numele poporului și pentru popor vom fi partenerii și nu slugile instituțiilor europene. Noi vom fi prietenii și colegii europenilor și vom găsi împreună soluții pentru Europa și România.

 

Nu uitaţi: USL lucrează și va lucra pentru toată România, pentru unirea energiilor românilor pentru viitorul românilor. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Victorie pentru USL, victorie pentru România!

 

Traian Băsescu e ultimul comunist, e ultimul securist al Europei. Trebuie să-l schimbăm nu doar pe el, ci sistemul care l-a menţinut la putere în aceşti ani”, a spus Ponta.

 

Merkel, la București: Preşedintelui Băsescu nu i-a fost frică să se gândească la viitor

Comentarii Facebook