Crin Antonescu, despre aducerea lui Gigi Becali în PNL: Nu de oi se încurcă ideile

 

Crin Antonescu a vorbit și el la mitingul organizat de USL în București, l-a atacat pe Traian Băsescu și a explicat aducerea lui Gigi Becali în partid.  

 

Despre mesajul din campanie: Despre Traian Băsescu s-a mai spus acest lucru (că ar fi comunist, n.r.), l-am mai spus... Nu e ultimul securist comunist din România, e ultimul preşedinte comunist şi securist din Europa. Mesajul cred că va avea o puternică notă negativă privitoare la modul în care a fost guvernată România lui Băsescu atunci când acesta deţinea şi guvernarea şi sper să aibă şi partea de construcţie, prin care să spunem României de unde o luăm şi unde vrem s-o ducem în 4-8 ani.

 

Salut faptul că premierul vorbeşte des despre orizontul lui 2019. Nu ştiu dacă vom rămâne împreună sau dacă vom guverna până în 2019 în această formulă, dar e bine să gândim în orizontul lui 2019”, a spus Antonescu.

 

Despre aducerea lui Gigi Becali în partid, lideul PNL a declarat că: ”Cât este sau cât doreşte să devină liberal e problema lui. Noi am făcut o asociere politică într-o conjunctură politică, fără niciun fel de înţelegere sau de motiv financiar. Lui Becali nu i-a pus nimeni nicio condiţie financiară. Becali este un personaj foarte liber în a comunica ceea ce gândeşte, fără o autocenzură necesară comunicării publice. A evoluat mult”. 

 

Referitor la declaraţia lui Tăriceranu, care se întreba, ironic, dacă liberalii numără ideile sau oile, Crin Antonescu a spus: ”Putem să numărăm idei, deşi cu ele propun să facem altceva... Putem să numărăm oi dacă avem, biciclete... Sper că Tăriceanu nu vrea să nască un cuplu polemic Tăriceanu-Becali. Oile au rostul lor, oaia e un animal minunat. Nu de oi se încurcă ideile...”.

 

Ponta, la mitingul USL de la București: Băsescu este ultimul comunist şi securist al Europei

Comentarii Facebook