Ponta, la Cluj: "Fac un apel la locuitorii Clujului sa nu-si izoleze orasul" VIDEO

 

Premierul Romaniei Victor Ponta s-a aflat la Cluj-Napoca joi, 7 iunie, unde a sosit cu foarte putin timp inaintea campaniei electorale pentru a-si arata sustinerea fata de candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca Marius Nicoara si de candidatul USL la Consiliul Judetean Cluj (CJ) Horea Uioreanu.

 

Ponta sustine ca "ma intereseaza foarte mult ce se va intampla cu municipiul Cluj incepand de maine. Clujul este lolcul in care am fost cel mai des de cand sunt predesintele PSD, chiar mai des decat in colegiul la mine la Targu-Jiu, pentru ca am considerat mereu ca dincolo de a fi capitala Transilvaniei, Clujul trebuie sa fie un loc in care se poate castiga. Daca in urma cu cateva luni, Clujul parea o fortareata portocalie de necucerit, asa cum parea si Palatul Victoria, lucrurile s-au schimbat, asa cum toate lucrurile se schimba. Prezenta mea aici, iniantea campaniei electorale, este de a merge impreuna cu toata Transilvania si cu toata Romania pe un drum bun. Lumea nu merge nicioodata inapoi."


Acesta s-a aratat incantat de proiectele pe care candidatul la Primaria Cluj-Napoca, Marius Nicoara, si candidatul la CJ, Horea Uioreanu si le-au prezentat in perioada campaniei electorale: "Proiectele pe care Marius Nicoara si Uioreanu le-au anuntat in campania anterioara sunt proiecte pe care eu le voi sprijini si eu cred foarte mult in sansa Clujului de a merge alaturi de USL spre o schimbare in bine. USL va castiga alegerile, si in Bihor, si in Satul Mare, asa cum arata toate sondajele. La fel si in Maramures, Bistrita si Salaj, deci Transilvania va fi alaturi de USL."

In final premierul Romaniei a facut un apel la clujeni: "Fac un apel la locuitorii Clujului sa nu-si izoleze orasul pentru schimbare in bine vine de la USL, ci nu de la PDL, care  nu mai prea exista in tara."

 

Anca Baciu

 

Comentarii Facebook