Boc, atacat dur la Cluj-Napoca de Crin Antonescu si Marius Nicoara VIDEO

 

Presedintele PDL Emil Boc a fost dur atacat de catre candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca, Marius Nicoara, dar si de presedintele PNL, Crin Antonescu miercuri, 6 iunie. 

 

"Clujenii nu pot fi amagiti cu povesti despre bunul gospodar sau despre cel care, asa cum spunea chiar domnia sa, a adus la Cluj un buget de cinci ori mai mare decat s-ar fi cuvenit. Nu asa se face o dezvoltare privilegiata, nu asa se face o dezvoltare corecta si durabila. Emil Boc este simbolul esecului acestui regim, Emil Boc este cel care a patronat o administratie corupta in Cluj in frunte cu primarul pe care el l-a investit aici - domnul Apostu. Emil Boc este cel care a facut ca numele Clujului sa fie asociat in toata tara cu un regim detestat de marea majoritate a romanilor. 

 

Marius Nicoara si Horea Uioreanu sunt candidatii Uniunii Social Liberale, sunt candidatii unei constructii politice castigatoare in toata Romania si inca odata apelul meu catre clujeni este sa dea un vot in care sa puna incarcatura politica pe care aceasta batalie o prezinta la Cluj si o prezinta in toata tara", a declarat Crin Antonescu. 

 

Candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca, Marius Nicoara spune ca Boc "nu a adus nici macar un euro din fonduri europene. Am in fata documentele care demonstreaza ca se lauda cu sume pe care le-am atras la vremea cand eu conduceam Consiliul Judetean si cand se vorbeste de 318 milioane de euro, se vorbeste despre Programul Operational Sectorial de 197 de milioane de euro, care a fost aprobat in final de catre Comisia Europeana in 2 aprilie 2008, pe vremea cand eu eram presedinetele Consiliului Judetean. Este vorba de 38, 5 milioane de euro care este programul mare atras de cei din PSD in 2002. Sunt sume pe care le-am castigat la nivelul Consiliului Judetean, sunt sume defalcate. Iata cum cei din PDL mint, pentru ca lucrarile s-au derulat si mai sunt bani inca castigati la acea vreme. Pana in 2013 se lucreaza pe ei, dar nu sunt bani atrasi si castigati de ei, ci de Consiliul Judetean pe care eu l-am condus la acea vreme", a incheiat Nicoara.

 

Anca Baciu

 


Comentarii Facebook