Ponta îi îndeamnă pe români să voteze și să nu asculte de politicieni, nici măcar de Băsescu

 

Premierul Victor Ponta le-a cerut românilor să meargă la vot și să aleaga ce vor ei nu ce le cer politicienii.

 

Preşedintele ţării poate să îndemne pe oricine ce doreşte. Eu îi îndemn pe români să meargă la vot duminică, să voteze ce cred ei că este mai bine pentru viitorul României şi să nu asculte politicienii, mai ales de genul domnului Băsescu”, a declarat Victor Ponta.

 

Traian Băsescu le-a cerut românilor să nu voteze candidații care au dosare penale. ”Indiferent cât de frumos le vorbeşte un candidat, indiferent că e de la USL, că e de la ARD, dacă ştiu din presa locală sau de la televizor că are un dosar penal, îi rog să nu îl voteze!”, a declarat Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă.

 

Mi-aş dori mult ca românii să le demonstreze europenilor că ei nu tolerează suspiciunile de corupţie. Îi rog să nu voteze niciun candidat, indiferent al cui este, despre care ştiu că are dosar penal. Dacă au dubii, în această săptămână de campanie îl pot întreba, sau se pot interesa la instituţiile statului. Dar ar fi un mesaj extraordinar că românii nu tolerează corupţia şi românii nu sunt neapărat egali cu clasa politică. Înţelepciunea românilor care merg la vot este deasupra înţelepciunii reduse pe care au arătat-o parlamentarii legat de cazurile de corupţie”, a mai spus şeful statului.

Comentarii Facebook