Ponta: Emil Boc este cel mai caraghios si penibil prim-ministru al Romaniei VIDEO


Premierul Victor Ponta a declarat la Cluj-Napoca, la ceremonia de lansare a candidatilor USL, ca Emil Boc este cel mai caraghios prim-ministru al Romaniei.

"In scurtul timp de cand ocup aceasta functie importanta m-am uitat si eu pe diverse clasamente facute cu prim-ministri Romaniei. In ultimii 150 ani, ma avantaja un clasament legat de varsta, dar m-am uitat si la alte clasamente. Domnul Boc nu era pe primul loc, dar era pe primele locuri in tipul celor mai mincinosi prim-ministri ai Romaniei. Nu era pe primul loc, pozitie fruntasa, in topul celor mai incompetenti prim-ministri ai Romaniei, dar era pe primul loc detasat in topul celor mai caraghiosi prim-ministri ai Romaniei. Va rog, ajutati-l sa ramana acolo!

Am inteles ca domnia sa e in campanie. Nu stiu de ce simte nevoia din cand in cand sa ne spuna ca din cauza guvernului USL Romania a intrat din trimestrul IV, 2011, in recesiune. Nu stiu de ce simte nevoia sa ne spuna ca din cauza guvernului USL poate a cazut Grecia sau poate ca se devalorizeaza zlotul. Pastrati-l acolo unde ii este locul: locul 1 al celor mai penibili si caraghiosi politicieni, pe care nu Clujul, ci Romania i-a dat vreodata.

Aveti datoria sa le explicati oamenilor ca Romania se schimba si trebuie sa se schimbe si Clujul. Nu poti sa tii capitala Ardealului, un judet asa cum e Clujul, nu poti sa il tii in sens invers decat toata tara. Romania nu va mai fi la fel. Se va schimba in bine si este important ca si municipiul Cluj-Napoca si judetul Cluj sa se schimbe in bine", a spus Victor Ponta, intr-un discurs ironic la adresa lui Emil Boc.

 

Horea Uioreanu, atac dur la PDL: Clujul nu este Radu Bica, Apostu, Tise si Emil Boc VIDEO - SPOTUL ELECTORAL

Comentarii Facebook