Horea Uioreanu, atac dur la PDL: Clujul nu este Radu Bica, Apostu, Tise si Emil Boc VIDEO - SPOTUL ELECTORAL


Candidatul USL la Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu, si-a lansat oficial programul electoral si candidatura, sambata, la Cinema Republica, la o ceremonie la care au si asistat Victor Ponta si Crin Antonescu.

"Vin in fata dvs. cu echipa mea si cu proiectele mele, dar si cu dorinta de a schimba ceva la Cluj. Imi doresc ca acest oras sa devina un pol de dezvoltare: economica, sociala, pol de dezvoltare universitara si culturala. In asa fel incat, in 2020, sa avem sansa de a deveni o adevarat capitala culturala europeana. Aceasta este viziunea mea si a echipei mele.

In primul rand vom asfalta comunele. Vom dezvolta infrastructura de apa, canal si electricitate. Nu poate fi Clujul o capitala a Europei avand sate neconectate la curent electric si neconectate la apa si canal. Dar cea mai importanta problema, cel mai important obiectiv pe care il avem este sa fim alaturi de invatamant si sanatate. Vom sprijini investitiile in invatamant si sanatate. Reforma in invatamant si sanatate nu inseamna inchiderea scolilor si a spitalelor, ci inseamna dotarea lor, extinderea lor si plata profesorilor si a medicilor.

Nu pe ultimul loc, avem impreuna un mare obiectiv de atins. Sa schimbam imaginea Clujului, imagine terfelita de Emil Boc si gasca lui. Clujul nu este proasta guvernare de 4 ani a lui Emil Boc. Clujul este oras universitar! Clujul nu este Radu Bica, Apostu, Tise si Boc! Clujul este centru cultural! Clujul sunteti dvs.! Clujul suntem noi! Clujul va fi ce a fost o data! Pentru a atinge aceste obiective nu vom putea face decat daca lucram in echipa si nu in gasca, ca si PDL -ul", a spus de la tribuna Horea Uioreanu.

Laturi de candidatul al Consiliul Judetean Cluj, in cadrul ceremoniei de la Cinema Republica a fost lansata si candidatura lui Marius Nicoara la Primaria Cluj-Napoca.

 

Vezi spotul de campanie al lui Marius Nicoara! Candidatul USL si-a prezentat viziunea asupra orasului VIDEO

Comentarii Facebook