Ponta despre Basescu: Le da bugetarilor suta de lei a lui Ceausescu din decembrie '89


Presedintele PSD, Victor Ponta, il acuza pe Traian Basescu ca le da bugetarilor "suta de lei pe care o dadea si Ceausescu in decembrie '89".

"Nu se majoreaza niciun salariu, se da ceva inapoi, sigur nu se da inapoi cat aveau oamenii in 2010 pentru ca nu se mai restituie nici sporuri, nici al treisprezecelea salariu. Se restituie ceva, ca sa inteleaga toata lumea, suta de lei pe care o mai dadea un inaintas al domnului Basescu in decembrie '89", a declarat Victor Ponta.

El a spus ca Guvernul ar trebui sa sprijine crearea de locuri de munca si crestere economica.

"Tot acest mix de politici economice si sociale ne poate asigura ca masura anuntata de domnul Traian Basescu nu este doar o masura pur electorala, mincinoasa, cum au fost si altele anuntate de domnul Basescu, ci este o restituire a ceea ce presedintele Basescu in mod abuziv le-a luat oamenilor si o speranta pentru viitor si pentru noi, ca viitoare guvernare, ca vom avea resursele financiare si veniturile bugetare necesare pastrarii acestor salarii si cresterii veniturilor populatiei (...) Sunt absolut necesare, altfel probabil ca in noiembrie vom mosteni o mare gaura la buget si o Romanie in afara indicatorilor", a spus Ponta.

Guvernul a anuntat ca salariile bugetarilor vor creste din 1 iunie.

 

Salariile bugetarilor cresc din iunie cu 15%

 

Comentarii Facebook