Ponta: Basescu condamna la moarte categorii sociale

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus dupa anuntul de reducere a cheltuielilor bugetare facut de presedintele tarii ca Traian Basescu condamna la moarte categorii sociale si inseala sectorul privat.

 

"Din pacate, presedintele a pus toate costurile guvernarii mafiote pe umerii populatiei Romaniei si in primul rand pe umerii pensionarilor, care afla ca veniturile lor li se reduc cu 15%, pe umerii somerilor care si-au pierdut locurile de munca din cauza ca Guvernul promovat de presedinte nu a luat nicio masura impotriva crizei, pe umerii militarilor, a politistilor, a medicilor, ai celor care Basescu nu le-a spus adevarul in campania electorala", s spus Ponta.

 

Presedintele PSD sustine ca Guvernul a prezentat date eronate, exact ca in situatia Greciei. El sustine ca situatia la care s-a ajuns este rezultatul a sase ani de guvernare de dreapta.

 

Victor Ponta spune ca Guvernul Boc nu mai exista si ca locul lui a fost luat de Guvernul Traian Basescu. "Convingerea noastra este cu Guvernul Traian Basescu nu va opri criza", a declarat presedintele PSD.

Comentarii Facebook