Ponta acuza: Basescu se pregateste sa iasa la pensie cu banii de la Rosia Montana Gold Corporation VIDEO


Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a acuzat de la Cluj pe Traian Basescu ca joaca rolul de "purtator de cuvant" al companiei Rosia Montana Gold Corporation (RMGC).

"Nu sustin investitia de la Rosia Montana. Categoric nu, pentru ca acolo nu se face o investitie in locuri de munca. Acolo se face o afacere cu actiuni, in care castiga cativa politicieni romani, in frunte cu Traian Basescu. Eu vreau ca orice investitie sa se faca pentru romani, nu pentru un politician care se pregateste sa iasa la pensie cu cat mai multi bani de la o firma canadiana care, Doamne fereste poate veni cum s-a intamplat la Baia Mare, creeaza o catastrofa ecologica si dispare", a declarat Ponta.

Presedintele PSD a spus ca nu crede in existenta celor 2.000 de locuri de munca promise de RMGC.

"Asa a zis purtatorul de cuvant al RMGC, domnul Traian Basescu. Eu nu-l cred ca domnul Basescu, cel care ne spunea cum va ramane Nokia si cate locuri de munca se vor face. Asa cum nu-l cred ca domnul Boc, care ne-a spus ca, daca vom avea un cod al muncii asa cum vrea el, o sa pastram locurile de munca. Iata cu noul cod al muncii, al domnului Boc, avem mai putine locuri de munca si mai putina protectie pentru angajati", a mai adaugat Victor Ponta.

Seful PSD s-a intalnit joi, 6 octombrie, la Jucu cu localnicii si a discutat despre inchiderea fabricii Nokia.

 

Vezi si...

Ponta la Jucu! Presedintele PSD l-a apostrofat pe un angajat Nokia care reclama ca ramane fara slujba VIDEO

Comentarii Facebook