Poliția Cluj a primit două Duster -uri din partea Consiliului Județean Cluj pentru patrulări

 

Inspectoratul de Poliţie al Județului Cluj (IPJ) Cluj a primit din partea Consiliului Județean (CJ) Cluj două autoturisme marca Dacia Duster, urmând să fie folosite pentru patrulări. 

 

Achiziţia a două autospeciale Dacia Duster pentru IPJ din partea ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, n.red.) a fost finanţată de Consiliul Judeţean Cluj cu suma de 140.000 de lei, prin proiectul pentru creşterea mobilităţii patrulelor de intervenţie la solicitările cetăţenilor. Scopul proiectului este creşterea nivelului de siguranţă a cetăţeanului prin intensificarea măsurilor pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea fenomenului infracţional. Există dotări suplimentare pe aceste autospeciale, girofar, echipament de comunicaţii, 4X4. Proiectul prevede achiziţionarea a 5 astfel de maşini, restul urmând să fie aduse în cursul anului 2014”, a declarat Horea Uioreanu, președintele CJ Cluj.

 

Achiziția a fost necesară pentru că la nivelul IPJ Cluj sunt probleme cu autoturismele și polițiștii fac și patrulări.

 

La nivelul IPJ Cluj, ultima achiziţie pentru ordine publică, autospeciale Dacia, s-a realizat în anul 2006”, a spus Uioreanu.

 

Cele două maşini vor fi repartizate Serviciului de investigaţii criminale şi Secţiei de poliţie rurală Floreşti, avem la dispoziţie mijloace de mobilitate în aşa fel încât rezultatele să răspundă aşteptărilor comunităţii. Autospecialele se întorc înapoi în comunitate”, a declarat Tudor Grindean, șeful IPJ Cluj.

 

IPJ Cluj mai are 5 autoturisme de teren.  

Comentarii Facebook