PSD Cluj acuză că ”nostalgiile de premier ale dlui. Emil Boc blochează administrația Clujului”

 

PSD Cluj susține că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, ar trebui să își reia atribuțiile de primar și să nu mai fie nostalgic după funcția de premier.

 

Emil Boc uită <<micile imperfecțiuni>> ale mandatului său de premier care l-a consacrat printre contemporani ca fiind premierul care a contabilizat cele mai multe bombe sociale, tăierea pensiilor și salariilor, pierderi de peste 100 milioane și perspectiva falimentului la Poșta Română, pierderi și datorii la Hidroelectrica (1,2 miliarde euro) și Oltchim (700 mil euro), blocarea fondurilor europene, cazurile de corupție și evaziunr fiscală de la ANAF-Blejnar și exemplele pot continua”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

PSD Cluj îl invită pe Emil Boc să se informeze și asupra prognozelor Business Monitor International din luna octombrie care confirmă revigorarea economiei româneşti și trendul pozitiv pe care aceasta s-a încadrat, potrivit cărora reechilibrarea contului curent al României va continua în următoarea perioadă.

 

Conform prognozelor înaintate de Business Monitor International, deficitul de cont curent al României va scădea de la 1,3% din PIB în 2013, la 0,9% din PIB în 2014.

Comentarii Facebook