PNTCD Cluj vrea functii proprii in Primaria Cluj si in Consiliul Judetean Cluj-Napoca

 

La alegerile locale din iunie 2012, filiala judeteana PNTCD Cluj va participa singura, propunand mai apoi candidati proprii la Primaria Cluj-Napoca si la Consiliul Judetean Cluj(CJCL).

Tot odata filiala PNTCD Cluj va propune si liste complete de consilieri in majoritatea  consiliilor locale din localitatile judetului.

"Tinta pentru alegerile locale este aceea ca PNTCD Cluj sa obtina 2 sau 3 functii de consilieri la Consiliul local Cluj-Napoca si 3-4 la Consiliul Judetean Cluj", a spus Horea Dan, presedintele interimar al PNTCD Cluj intr-o conferinta de presa.


"Numirea viitorilor candidati PNTCD pentru alegerile locale se va finaliza la sfarsitul lunii martie. PNTCD Cluj va merge independent in alegerile din iunie, cu candidati proprii la Primaria Cluj-Napoca si la Consiliul Judetean Cluj. Exista trei persoane in discutie pentru Primaria Cluj-Napoca, din mediul universitar, iar pentru Consiliul Judetean Cluj exista doua variante. In ceea ce priveste CL avem candidati care fac parte din societatea civila. Obiectivul nostru este sa ne reintegram in consiliile locale si sa negociem viceprimari in localitatile unde avem organizatii puternice", a mai spus Dan, candidatul pentru CLCJ.

De asemenea, alegerile parlamentare se vor stabili abia dupa ce PNTCD Cluj va sti rezultatele alegerilor locale, care vor fi luate de catre conducerea centrala a partidului.

"Alianta cu un alt partid mic sau una cu USL este exclusa din start de pe listele noastre, din cauza PSD si PC. Raman variantele unei participari a PNTCD ca partid independent sau alianta cu Miscarea Populara", a mai spus Horea Dan, in cadrul conferintei de vineri, 2 martie.

Comentarii Facebook