PNL si PC Cluj au constituit Consiliul Judetean de Conducere al Aliantei de Centru-Dreapta

 

Filialele PNL si PC Cluj au constituit Consiliul Judetean de Conducere al Aliantei de Centru-Dreapta, din care fac parte trei membri ai fiecarui partid.

"Liderii PNL si cei ai PC Cluj au avut, sambata, prima intalnire de la semnarea protocolului national de colaborare dintre cele doua partide. Cu aceasta ocazie s-a constituit Consiliul Judetean de Conducere (CJC) Cluj al Aliantei de Centru-Dreapta, format din cate trei membri ai fiecarui partid, inclusiv presedintii", sustine senatorul Marius Nicoara intr-un comunicat de presa.

Intalnirea dintre cele doua partide politice a avut si rolul de familiarizare.

"Discutiile au fost informale, de analiza a potentialului fiecaruia dintre noi, politic vorbind, in perspectiva bataliilor electorale care ne asteapta", a afirmat Marius Nicoara.

In acelasi timp, presedintele filialei municipale a PC Cluj Napoca, Viorel Timoce, a afirmat ca aportul "conservatorilor" in Alianta de Centru-Dreapta la nivel judetean va fi insemnat.

La sedinta de constituire a Consiliului Judetean de Conducere al Aliantei de Centru-Dreapta Cluj au mai participat deputatul Horea Uioreanu,  si Giacomo Dreoni, vicepresedintele filialei municipale Cluj Napoca a PNL, iar din partea PC, Adrian Zaharia, presedintele  filialei judetene a partidului si vicepresedintele organizatiei, Ionel Roman.

Comentarii Facebook