PNL ”fură” toți primarii din PSD. Explicația unui liberal pentru traseism: ”Iau cei mai buni oameni ca să slăbesc PSD-ul din interior”


Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, recunoaște că a luat cei mai buni candidați de la PSD, tocmai pentru a slăbi opoziția. Același lucru s-a întâmplat și la Cluj, dar nu este asumat. Toată lumea știe că au fost preluați primarii PSD din Dej, Turda și alte zone, tocmai pentru a slăbi partidul.

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a explicat care este mecanismul. ”Am zis așa: Să le iau cei mai buni oameni pe care îi au în PSD, care fac într-adevăr și i-am măsurat și i-am analizat că pot face față în PNL, să își asume programele, doctrina. I-am luat și mai iau oameni buni din PSD. Mai iau oameni buni din PSD. Ca să slăbesc PSD-ul din interior, ca să pot să-i batem și să câștigăm județul”, a spus acesta, conform Digi 24.

Întrebarea este ce face conducerea PSD, care permite pierderea primarilor.

În județul Cluj, în 2016 au fost aleși pe liste 33 de primari PSD, acum nu vor fi mai mulți de 6, restul trecând în masă în tabăra PNL, după negocieri cu Alin Tișe, care așa își consolidează candidatura la Consiliul Județean Cluj. 

Comentarii Facebook