PNL cere excluderea din Comisia de Invatamant din CL Campia Turzii a unui consilier care nu a reusit sa isi ia Bac-ul!

 

Remus Filip este liderul organizatiei de tineret PDL Campia Turzii si este consilier local din partea PDL. la 33 de ani si nu si-a luat inca Bacalaureatul, dar este membru în comisiile de Invăţământ si de Urbanism din Consiliul Local si a fost  reprezentantul primăriei în consiliul de administratie al liceului Dan Pavel de unde a fost retras după ce a căzut de doua ori la rând examenul de bacalaureat anul trecut.

 

"Liderul organizaţiei de tineret a PDL Câmpia Turzii nu a reuşit la cei 33 de ani ai săi să treacă examenul de Bacalaureat, deşi, după ce a luat 4 la matematică în vara anului trecut, a promis că în sesiunea de toamnă va învăţa şi nu va avea probleme lucru care nu s-a întâmplat: cu 2 la matematică, a fost declarat încă o dată respins" sustin reprezentantii organizatiei de tineret a PNL Cluj.

 

Acestia sustin ca, pe linie de partid, Remus Filip a ajuns in diverse functii, care sunt mult peste pregatirea pe care o are. "Din postura de şef al structurii de tineret PDL Câmpia Turzii, Filip Remus a ajuns consilier local, membru în comisia de învăţământ din Consiliul Local, membru în comisia de urbanism şi reprezentantul primăriei în consiliul de administraţie al liceului Pavel Dan, de unde a fost retras după ce a căzut de doua ori la rând examenul de bacalaureat anul trecut. Prin relaţii de partid, a ajuns să ocupe şi funcţia de şef al Staţiei de Epurare din Câmpia Turzii a Companiei de Apă Arieş, unde o serie de specialişti îi sunt subordonaţi",  sustin tinerii liberali clujeni.

 

Prin urmare, PNL Cluj ii cere primarului din Campia Turzii Ioan Vasinca   să propună in sedinta de Consiliu Local revocarea din comisia de învăţământ a consilierului PDL, Remus Filip, în semn de respect faţă de profesorii şi locuitorii oraşului Campia Turzii.

 

Comentarii Facebook