Pivariu: Vom face un studiu de trafic în Florești. Vrem să introducem sensuri unice


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a spus că studiul de trafic din comună a fost blocat de pandemie, dar acum se reia procedura. 

Traficul este o problemă. Este cea mai mare problemă acum. Trebuie să facem acest studiu de trafic, dar în timpul pandemiei cu toate restricțiile care au fost impuse studiul de trafic nu ar fi fost eficient, pentru că nu există indicele de corecție. Acum  să grăbim acest studiu de trafic, pentru a putea corecta și îmbunătăți lucrurile. Din păcate, situația nu se va schimba peste noapte. 

Avem nevoie de conlucrarea cu municipiul Cluj-Napoca, cu toată zona metropolitană. Aceasta este foarte aglomerată și avem nevoie de centura metropolitană, vitală, pentru a decongestiona traficul în Florești și Cluj-Napoca. 

Este o problemă stringentă, dar nu putem face lucrurile după ureche. Sunt decizii care vor influența viața cetățeanului în viitor și ne dorim să demarăm cât mai repede. Acum facem achiziția publică și acum lucrăm la condițiile cerute. 

Vrem să ne ofere și soluții privind unele sensuri unice, care să permită construcția de trotuare, piste de bicicletă. Vrem să decongestionăm anumite zone și să rezolvăm anumite intersecții. Nu este o chestiune ce se rezolvă peste noapte, cu se rezolvă în timp și e nevoie de colaborarea între UAT -uri”, a spus Pivariu, la o emisiune radio. 

Comentarii Facebook