Pietruiri de drumuri pe ”interes” în satul Berindu, comuna Sânpaul: ”Am fost. Am vazut. Am rezolvat - NU SE POATE” - FOTO


Un drum care duce la bazinul de apă din satul Berindu, comuna Sânpaul, este ignorat de primarul ales, în schimb se pune piatră în exces ”pe ulitele unde ”cineva” are interes”.

Aceasta este starea ulitei care duce la bazinul de apa din Berindu. Nu s-au mai putut pietrui inca 250 de metri de drum. În caz de avarie sau reparatii la bazin se poate ajunge acolo doar cu tancul. Ni s-a spus in sedinta de consiliu local ca nu ajung banii. In schimb s-a putut pune piatra in exces pe ulitele unde ”cineva” are interes. Nu e nimic ilegal aici. Insa este profund IMORAL”, a acuzat Ion Merdan, consilier local ALDE Sânpaul.   

Întrebat de ce nu se luptă mai aprig în Consiliul Local petru obține fonduri, Merdan a spus că: ”Am ridicat problema asta in sedinta de consiliu. Ni s-a raspuns ca nu mai sunt bani. Acum am vazut ca s-a pus balastru pe ulitele din Sardu, pe drumul Berindu-Topa.

Ce masuri sa luam? Ce proiecte sa facem? La toate problemele ridicate de consilieri ni s-a raspuns: ”Am fost. Am vazut. Am rezolvat - NU SE POATE”. Daca ati fi vazut cum a decurs ultima sedinta de consiliu pe WhatsApp, v-ati fi dat seama cum e tratat consiliul local”, a mai spus alesul.

Primar în comuna Sânpaul este Colceriu Ovidiu (PNL), ales deja la al patrulea mandat în fruntea primăriei. 


Comentarii Facebook