Piateta noua in zona Cluj Arena! Cele de la Opera Maghiara si din fata Garii vor fi reinventate VEZI plansele VIDEO


Primaria Cluj-Napoca anunta ca va investi 98 de milioane de euro din fonduri europene pentru refacerea strazilor din zona liniei de tramvai. Banii vor fi folositi pentru a moderniza trei piatete de traditie din oras.

"Comisia Europeana a validat proiectul de reabilitare a tramei stradale din bani europeni. Este vorba despre 98 de milioane de euro care includ un pachet de mai multe strazi, in special de langa linia de tramvai. Se creeaza trei noi piatete, care, desi existau, niciodata nu au fost puse in valoare. Este vorba despre piateta de la Opera Maghiara, care va fi restructura si se va da o mai mare amploare circulatiei pietonale, se va asigura o legatura cu Parcul Central.

 

Piateta de la Gara va fi restructurata in totalitate in ceea ce priveste circulatiile auto, dar si cele pietonale. Se va face un stand modern de taxi si liniile de tramvai vor fi separate de circulatia auto si o noua piateta care se va crea in zona Cluj Arena si langa Sala Polivalenta, o piateta tot pe linia de tramvai", a declarat Sorin Apostu.

Comentarii Facebook