Piata volanta si in cartierul Andrei Muresanu! Vezi unde va functiona


Primaria Cluj-Napoca deschide, luni, 12 septembrie, o piata volanta in cartierul Andrei Muresanu, intre orele 15.00 si 19.00.

Piata volanta va functiona in piata Ion Agarbiceanu (n.red. fosta Engels) din cartierul Andrei Muresanu, de unde clujenii care locuiesc in zona isi vor putea cumpara fructe, legume, produse apicole direct de la producatorii.  

"Piata volanta din cartierul Andrei Muresanu va fi deschisa, pe platoul amenajat prin inchiderea circulatiei aleii care face legatura intre strada Moise Nicoara si strada Alexandru Bohatiel. Accesul producatorilor se face incepand cu ora 14.00. Producatorii au obligatia sa dovedeasca calitatea de producator agricol si sa pastreze curatenia in spatiul pus la dispozitie de Primarie. in cazul in care acestia vor incalca angajamentul luat fata de Primarie, vor fi evacuati si nu li se va mai permite accesul in aceasta piata volanta", a declarat primarul Sorin Apostu. 

Primaria municipiului Cluj-Napoca nu va impune preturile de referinta valabile pentru celelalte piete agroalimentare administrare de municipalitate.

Pana acum in municipiul Cluj-Napoca au fost deschise 3 piete volante: pe platoul Salii Sporturilor, in Piata 14 Iulie si in cartierul Gheorgheni, la capatul liniei 3.

Comentarii Facebook