Miercuri 24 Aprilie

Piata volanta de la Sala Sporturilor se va deschide in 20 august, de la ora 7.00


Primaria municipiului Cluj-Napoca va organiza sambata, 20 august, piata volanta pe platoul Salii Sporturilor "Horia Demian", in intervalul 7.00 - 15.00.

"Accesul producatorii agricoli din judet se va face incepand cu ora 5.00. in cazul comertului de oua si lactate, producatorii sunt obligati sa aiba masini cu vitrine autorizate de catre Directia Sanitar Veterinara si Directia de Sanatate Publica. Angajament fata de municipalitate ramane valabil, astfel incat acestia vor fi obligati sa dovedeasca calitatea de producator agricol si sa pastreze curatenia in spatiul pus la dispozitie de Primarie. in cazul in care acestia vor incalca angajamentul, vor fi evacuati si nu li se va mai permite accesul in aceasta piata volanta", se arata intr-un comunicat de presa al municipalitatii.

Piata a fost mutata pe platoul Salii Sporturilor din Piata Unirii ca urmare a protestelor initiate de comunitatea maghiara si de reprezentantii UDMR Cluj. Alte doua piete volante vor fi deschise in 23 si 25 august, in Grigorescu si Gheorgheni.

 

Vezi si...

Piete volante in Grigorescu, Gheorgheni si Sala Sporturilor. Cele din cartiere vor fi deschise dupa-masa VIDEO

Comentarii Facebook