PSD Cluj cere ca CNAS sa fie trecuta in subordinea Parlamentului

PSD Cluj sustine ca cea mai buna solutie este ca CNAS sa fie trecuta in subordinea Parlamentului si ca nu este sufiecienta plasarea Casei sub coordonarea Ministerului Sanatatii.

 

"Atata timp cat dl Emil Boc va numi seful CNAS, iar banii vor ramane la Casa fara niciun fel de control, nu ne asteptam la mari schimbari. UDMR nu ar fi trebuit sa cada din nou in aceeasi capcana, dar probabil se pregatesc si ei sa negocieze regionalizarea si legea Statutului Minoritatilor. Cea mai buna varianta este ca CNAS sa fie trecuta in subordinea Parlamentului", a declarat Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj.

 

Presedintele PSD Cluj crede ca "guvernarea portocalie a transformat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate in pusculita de finantare a grupurilor de interese".

 

"Interesul PDL este sa alimenteze clientela din domeniu. Daca nu le atragem atentia, vom avea mari suprize – cum este propunerea de privatizare accelerata a sistemului de sanatate. PDL se pregateste sa lase milioane de romani fara acces la asistenta medicala decenta", a mai spus Remus Lapusan.

Comentarii Facebook