Pe strada Mamaia dispar locurile de parcare. Pe strada Dragalina, vor îngusta benzile


Strada Mamaia a fost închisă pentru lucrările din cadrul proiectul de refacere a malurilor Someșului. Ampriza (lățimea) drumului va fi modificată și vor dispărea parcările. 

În tronsonul 6, se va face reorganizarea amprizei străzilor 1 Decembrie 1918 și Mamaia, traversare pietonală și velo semaforizată, reorganizarea intersecției Mamaia/ Dragalina, plantații de aliniament, pavilion de alimentație publică în zona Hotelului Napoca, stații de încărcare pentru auto-vehicule electrice”, precizează reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Lucrările vor continua cu tronsonul șapte, care cuprinde strada General Dragalina - Zona Camerei de Comerț și Industrie, unde se va face ”reorganizarea amprizei străzii Dragalina, modernizare trotuare, traversa velo și pietonală, plantații de aliniament, restrângerea lățimii benzilor carosabile. Scuarul de lângă Camera de Comerț și Industrie ar urma să fie remodelat; acolo vor fi gradene și spațiul se va conecta cu actuala parcare din spatele instituției, unde se va realiza o piațetă”.

Comentarii Facebook