Pe ce drumuri județene din Cluj se lucrează: Valea Ierii, Mărișel, Mintiul Gherlii și Bogata - Călărași

 

Directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat a Județului (RAADPP) Cluj, Mircea Avram, a declarat că acum se lucrează pe 33 de drumuri județene. 

 

Ce s-a făcut în două luni. Nu spun ce am făcut eu, pentru că sunt banii oamenilor. 

 

Am făcut schimbări și am pus oamenii să lucreze. Am stat o lună și m-am uitat. Oamenii s-au săturat de sloganul ”Vom face!” și vor să audă ”Am făcut!”. M-am săturat să ni se spună că nu facem nimic. 

 

Dacă data trecută când am fost la emisiune spuneam că cel mai rău drum este Pădureni - Satu Lung era cel mai greu, dar acum s-a pus piatră. Vestea bună este că acum asfaltăm pe acest drum, pornind de la Borșa spre Giula, dar în Giula se introduce acum apă, iar după aceea vom continua cu asfaltarea spre Padureni - Satu Lung.

 

Alt drum care era foarte rău, Valea Ierii, nu mai este. S-au acoperit gropile, iar din cei 14 km de pe investiții, 6,5 km sunt venite cu două straturi de asfalt. La anul pe vremea asta va fi finalizat tot drumul de la Valea Ierii.

 

La Mărișel era un drum groaznic. Oamenii urmau să blocheze drumul. Acum, în Mărișel sat, pe 2,5 km s-a venit cu asfalt. Săptămâna viitoare se va finaliza. 

 

La Mintiul Gherlii mai avem 7,5 km de turnat asfalt și vom finaliza lucarea de 15 km. La Cornești se lucrează. 

 

Astăzi am dat ordin de începere a lucrărilor pe Bogata - Călărași pe o autorizație emisă în 2012, dar care a expirat la începutul anului. Am reautorizat și am pornit lucrările. 

 

La Fizeșul Gherlii, prefectul a dat ordin să se facă din luna mai, dar s-a asfaltat numai în septembrie. În 5 zile am terminat asfaltarea”, a declarat Mircea Avram, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Directorii care se ocupau de Drumurile Județene Cluj stăteau pe Facebook, cu salarii de 10.000 de lei

 

Directorul RAADPP Cluj spus că după 15 noiembrie se vor face demersuri pentru a porni alte licitații, iar lucrările să poată fi demarate din primavăvara anului 2015. ”De la Fizeșul Gherlii până la Cămăraș, Luna - Buru, Frata - Ceanu - Viișoara. Sunt drumuri importante. Ori vom merge pe credit furnizor sau pe credit”, a spus Mircea Avram.

Comentarii Facebook