PDL va BOICOTA REFERENDUMUL! Alegătorii sunt îndemnați să nu meargă la vot

 

Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să boicoteze referendumul și îi îndeamnă pe români să nu meargă la vot.

 

Argumentele folosite sunt faptul că USL încearcă fraudarea rezultatelor referendumului, ilegalitatea procedurii de suspendare din funcţie a lui Traian Băsescu, dar şi legitimarea acţiunilor USL de a "pune în pericol" statul de drept.

 

Dacă nu există garanţii că este un referendum corect, în care nu se fură, atunci trebuie să le spunem susţinătorilor noştri care este realitatea”, a precizat Sulfina Barbu.

 

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a spus că PDL ”nu poate ignora nemulţumirea populară a celor care spun că nu vor să participe la referendum”. El a ironizat și decizia Guvernului de a dechide secţii de votare ”în hoteluri şi restaurante”. 

 

Vă spun sincer că studiind îndeaproape istoria electorală a României de la 1831 încoace nu am avut niciodată vot până la 11 noaptea. Asta vă pot garanta. Şi respectiv nu am avut niciodată urne în hoteluri. Asta iarăşi vă pot asigura. Şi în restaurante. Deci nu s-a mai întâmplat din secolul 19 până astăzi ca vreun cetăţean român să voteze printre chelneri. Dacă acesta este felul în care se înţelege consultarea populară, regretăm, dar îi înţelegem pe cei nemulţumiţi care ne scriu că nu înţeleg de ce ar merge la referendum. Dar vom decide”, a declarat el, citat de realitatea.net.

Comentarii Facebook