PDL Cluj susține că Centura Vâlcele - Apahida a fost deja inaugurată: Ce panglică taie ministrul Dan Șova?

 

PDL Cluj susține că centura Vâlcele - Apahida a fost deja inaugurată de premierul Emil Boc, astfel că inaugurarea din nou a drumului, astăzi, 21 noiembrie, este fără sens. 

 

Deşi sunt la Guvernare de mai bine de 1 an şi jumatate, cei din USL nu au avut capacitatea să demareze şi să finalizeze proiecte de anvergură pentru dezvoltarea Clujului şi a României. Este al doilea an când județul nostru este ignorat din proiectul de buget național, deși este principalul contributor la bugetul statului, după capitală. Cu toate acestea, banii noștri, ai clujenilor, sunt direcționați în această guvernare către alte zone ale României, în funcție de interesele personale și electorale ale premierului și ale miniştrilor săi. Colac peste pupăză, Ministrul Proiectelor Inexistente, Dan Şova, are tupeul să vină astăzi la Cluj pentru a inaugura nici mai mult nici mai puţin de 1,5 km din centura Vâlcele-Apahida, executaţi într-un an şi jumătate de guvernare, adică, la un calcul simplu, 80 de metri executaţi în medie pe lună”, precizează, într-un comunicat grupul consilierilor locali PDL Cluj-Napoca. 

 

Aceștia îi reamintesc minidtrului Dan Șova că ”Tronsonul 3 al centurii Vâlcele-Apahida a fost inaugurat în anul 2009, iar Tronsoanele 1 şi 2 au fost inaugurate în anul 2011, centura fiind tranzitată intens de la inaugurare şi până în prezent. Considerând probabil că cetăţenii judeţului Cluj au memoria scurtă, domnul Şova îşi asumă un proiect la care Guvernul USL a contribuit într-o măsură aproape inexistentă şi taie o panglică pentru un proiect deja inaugurat în guvernarea premierului Emil Boc.

 

Îi solicităm ministrului Dan Şova să lase ipocrizia la o parte şi să nu îşi asume proiecte de care dânsul doar a auzit şi în care nu s-a implicat. Iar parlamentarilor USL care fac parte din protipendada turistică de la centura Vâlcele- Apahida le transmitem să se trezească din amorțeala care i-a cuprins de doi ani încoace și să îşi îndeplinească promisiunile angajate în fața clujenilor”, se mai arată în documentul citat.

 

Inaugurarea centurii se va face de la ora 11.45, în zna viaductului, singurul loc unde s-a mai lucrat pe o porțiune de aproximativ 2 kilometri.

 

Citiți și:
Emil Boc a testat centura Valcele-Apahida intr-un Duster: "Sustin productia auto autohtona!" FOTO si VIDEO

Emil Boc i-a cinstit cu bere pe muncitorii de la centura Valcele - Apahida - VIDEO

Comentarii Facebook