Paszkany a finantat campania lui Basescu

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat astazi ca a finantat campania lui Traian Basescu, dar nu a vrut sa comunice suma.


"Eu imi asum sponsorizarile facute. Indiferent daca sunt facute la victorie sau la infrangere, eu am sustinut PD-L si cu asta basta. Nu conteaza cu cat, veti citi in Monitorul Oficial", a declarat finantatorul CFR Cluj. Paszkany a facut declaratiile la finalul infatisarii din procesul in care este acuzat de sprijinire si constituire a unui grup infractional menit sa santajeze diversi oameni de afaceri prin intermediul publicatiilor conduse de Liviu Man. 

 

El a facut o comparatie intre ce i se intampla lui in cazul Gazeta si ce au facut "mogulii" Vantu si Voiculescu care l-au sustinut neconditionat, prin intermediul televiziunilor pe care le detin, pe Mircea Geoana in detrimentul lui Traian Basescu.

 

"Legat de toata parada asta, dupa parerea dvs., daca eu sunt inculpat pentru faptul ca printre zecile de societati cu care Liviu Man a avut contracte de publicitate m-am regasit si eu, ce ar trebui sa se intample cu Vantu sau Voiculescu si ceilalti dupa campania de televiziune care a fost pana acum? Cred ca ar trebui sa fie inchisi la zece metri sub pamant si tinuti in lanturi. Eu am fost unul care a avut contracte de publicitate, cum am avut in paralel cu alte cinci ziare din Cluj", a detaliat Paszkany relatia pe care a avut-o cu patronul trustului Gazeta, Liviu Man.

Comentarii Facebook