Partidul Conservator Cluj catre Vasile Dancu: "Sa stea linistit ca noi facem reforma!"


Presedintele Partidului Conservator Cluj, Adrian Zaharia, i-a transmis sociologului Vasile Dancu sa stea "linistit" pentru ca in filiala nu sunt lupte pentru putere.

Raspunsul vine dupa ce Vasile Dancu a afirmat ca liderii PC se lupta pentru putere.

"Trebuie sa-l linistim avand in vedere cele declarate. Pare-se, insa, ca nu vrea sa observe propria noastra reforma in interiorul partidului ce si-a propus sa-si redefineasca obiectivele, tocmai pentru a nu mai repeta erorile din trecut, cele amintite deja de liderul PSD. si, e firesc sa-si sustina mai tanarul sau coleg, pe dl. Remus Lapusan, rezultatele experientei sale nefiind la fel de graitoare, asa cum incearca sa ne convinga dl. Dancu. Cazul Gratiela Iordache, in actuala formula PC, acum parlamentar PDL, se intelege nu este de actualitate sau de vreo importanta pentru noi. Debarcarea acesteia din randurile PC la PDL raspunde de la sine de calitatea si valoarea membrilor portocalii", a precizat Adrian Zaharia intr-un comunicat de presa.

Presedintele PC Cluj i-a transmis lui Vasile Dancu sa nu uite ca intre cele conservatori si social democrati a existat o "coabitare constructiva pe scena noastra politica. De aceea, nu vrem sa intram intr-un joc de replici care sa dea satisfactie adevaratilor nostri adversari politici de care vrem sa salvam societatea romaneasca, chiar si numai beneficiind de postul de televiziune de la Bucuresti, post care sa nu uitam are un rol foarte important in redesteptarea adevaratului spirit romanesc in care credem si ne incredem", a mai afirmat Zaharia.

Comentarii Facebook