Razboi in PC Cluj! Timoce acuzat de presedintele filialei, Adrian Zaharia, ca isi arata loialitatea fata de PSD Cluj


Presedintele PC Cluj, Adrian Zaharia, il acuza pe presedintele oraganizatiei municipale a partidului, Viorel Timoce, ca isi ataca colegii pentru a-si dovedi loialitatea fata de PSD Cluj.

"Raspundem colegului nostru, care pune la indoiala caracterul statutar al actiunilor PC, totodata, fost membru PSD, fost presedinte al Comitetului Director al echipei de fotbal Universitatea Cluj, fost director al E.On Gaz Cluj, Viorel Timoce in incearcarea dansului, inclusiv, prin intermediul presei clujene, de a-si faca vizibila loialitatea fata de cei pe care i-a parasit.

Dureros si inadmisibil este faptul ca acest abia perceput strigat al celui care lasa in urma, sau este obligat sa o faca, prea multe foste fotolii caldute, vorbesc de la sine de calitatea sa socio-umana si de modul cum a invatat sa relationeze cu cei cu care se intersecteaza in anumite perioade conjucturale
", a declarat Adrian Zaharia, presedintele PC Cluj.

Viorel Timoce, presedintele organizatiei municipale a PC Cluj, a acuzat conducerea partidului ca ataca nejustificat Alianta de Centru Dreapta (ACD), din care fac parte PC si PNL. Aceasta alianta a fuzionat in cele din urma PSD -ul, formandu-se Uniunea Social Liberala (USL).

"Nu merita nicio aplecare, dar ii reamintim acestuia ca sunt discutabile si de netolerat manifestarile sale in randurile membrilor PC, care doresc a pastra un climat armonios si de implicare reala in viata socio-politica romaneasca, singurul mod eficient de a face politica intr-un stat membru European", a mai afirmat presedintele PC Cluj, Adrian Zaharia.

Comentarii Facebook