Parlamentarii clujeni se "bat" in scrisori! Cei ai PDL cer tuturor parlamentarilor de Cluj sa nu voteze motiunea, PNL-istii spun-Treziti-va

?

Apelul facut de deputatul PDL , Petru Calian, catre toti parlamentarii de Cluj, de a nu vota motiunea impotriva Guvernului Boc, nu a ramas fara raspuns. Cei drept nu cel pe care Petru Calian il astepta.

"Prin aceasta scrisoare solicit tuturor parlamentarilor clujeni sa nu semneze si sa nu voteze o viitoare motiune de cenzura impotriva premierului Emil Boc, intrucat acest lucru ar insemna un vot impotrica Clujului. Lasand la o parte apartenenta politica va invit la o portie de "ratiune" atunci cand veti fi pusi in situatia de a alege intre continuarea proiectelor pentru Cluj sau stoparea lor de la sursa. Mai presus de interesele politice trebuie sa primeze interesul cetatenilor clujeni. Parlamentarii clujeni reprezinta in primul rând Clujul, iar Emil Boc este persoana care militeaza pentru Cluj si pentru clujeni", le spunea ieri deputatul Petru Calian parlamentarilor clujeni.

Raspunsul a venit astazi din partea PNL. Deputatul Horea Uioreanu l-a invitat la randul sau la o portie de ratiune:

"Prin aceasta scrisoare va solicit ca, in calitate de parlamentar clujean, sa lasati deoparte apartenenta politica actuala, aceea de membru al PD-L, si sa faceti efortul de a lua o portie, chiar si una mica, de ratiune. Va asigur ca este un exercitiu folositor, cu atat mai mult cu cat, din motive de disciplina de partid este posibil sa nu-l fi facut in ultima vreme. Si daca portia de ratiune nu va va fi suficienta, va sugerez sa iesiti intre cetatenii din colegiul electoral uninominal nr. 3 Cluj-Napoca. Duceti-va la pensionarii din cartierul Gherogheni, carora in toamna le-ati promis ca pensia medie va fi de 450 de euro, si explicati-le ca partidul din care faceti parte are nevoie de 15% din pensia lor pentru a-si pastra in functii clientela politica. Pe acesti oameni o sa-i gasiti in parc, cu nepotii. Tot acolo o sa gasiti si o multime de mamici aflate in concediu pentru ingrijirea copilului. Lor le puteti explica cum se poate eficientiza un scutec astfel incat costurile sa scada cu 15%", i-a transmis Horea Uioreanu, lui Petru Calian.

Mai mult, Horea Uioreanu i-a recomandat lui Petru Calian sa mearga in colegiul pe care il reprezinta si sa-i intrebe pe cetateni cum ar trebui sa voteze .

"Daca aveti dubii in acest sens, intrebati-i pe cetatenii din colegiul Dvs ce parere au despre prestatia domnului Emil Boc in calitate de premier si cum ar trebui sa votati la proxima motiune de cenzura depusa impotriva executivului pe care il conduce. Veti aveti afla crudul adevarul", a mai scris Horea Uioreanu in raspunsul pentru Petru Calian.






Comentarii Facebook