Parkingul de pe Aleea Baisoara, finalizat! Vezi cum arata si cand va fi dat in folosinta VIDEO si FOTO


Parking -ul de pe Aleea Baisoara, din cartierul Gheorgheni, a fost terminat cu circa 3 luni in avans, iar in urmatoarea perioada va fi dat in folosinta.

"Am facut receptia la acest parking de pe Aleea Baisoara, un parking care s-a finalizat in 8 luni de zile. Finalizarea lui trebuia sa aiba loc in 15 februarie, dar am facut eforturi sa il terminam pana de Craciun, asa cum am promis beneficiarului. Lucrarile sunt finalizate in proportie de 100%, urmand ca in urmatoarele doua saptamani sa inceapa darea parkingului in folosinta, catre locuitorii zonei. Va fi un etaj pentru cei care doresc sa plateasca la ora si care vin in vizita la cei din zona, restul parkingului fiind pentru cei cu abonamente. Utilitatile si echipamentele sunt de ultima generatie, nemtesti si nu chinezesti. Per total este o lucrare de referinta si ne mandrim cu aceasta lucrare, atat cu calitatea lucrarii, cat si ca termen de finalizare", a Claudiu Cupcea, administrator Construdava, firma care a realizat parkingul.

Parkingul va fi supravegheat video 24 din 24 de ore, iar serverul are cu capacitate de stocare foarte mare. Parkingul va avea 350 de locuri, iar la parter vor putea parca cei care stationeaza cu ora.

Investitia a fost de 4,6 milioane de lei plus TVA, dar a fost si o nota de renuntare de 350 de mii de lei din partea firmei.

Comentarii Facebook