Parking-ul de pe Negoiu e ÎN SFÂRȘIT funcțional, după ani de întârzieri



Controversatul parking de pe Aleea Negoiu, din cartierul Mănăștur, a fost pus, în sfârșit, pus în funcțiune, în această săptămână.

După ani întregi în care lucrările de construcție au fost amânate, în iarnă construcția a fost finalziată, însă parkingul nu a putut fi dat în folosință, din cauza faptului că nu avea avizeșe ISU necesare.

Totuși, primarul Emil Boc a anunțat că toate procedurile au fost finalizate și, oficial, de joi se va începe distribuirea locurilor de parcare.

Parkingul Negoiu este finalizat, avem autorizație ISU, a fost predat la Serviciul Parcări, cetățenii au fost informați. De mâine, joi, 14 iunie, se pot ridica abonamentele de la ghișeele Primăriei pentru cei care sunt eligibili. Mă refer la cei 375 de beneficiari ai locurilor de parcare de la parkingul Negoiu”, a declarat Emil Boc, miercuri dimineața, la Realitatea FM.

Cei care au avut garaje pe locul în care s-a construit parkingul și-au primit deja locurile de parcare.

De ieri, parkingul este folosibil de către cei care au avut garaje. Ei au fost primii care au primit abonamente pentru că au fost foarte ușor de repartizat. Așa a fost decizia Primăriei. S-au desființat garajele, s-a construit parking, cei care au avut garaje pe locul parkingului au fost primii care au primit abonamentele. Acelea au și fost deja distribuite. Parkingul este deja funcțional, deja s-a parcat”, a mai spus Boc.





Comentarii Facebook