Parking de 300 de locuri pe Negoiu, în Mănăștur. Investiția ar putea facilita introducerea unui autobuz pe Mehedinți - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a anunțat că proiectarea și execuția unui parking situat în Mănăștur, pe strada Negoiu, va începe în scurt timp. 

 

Prin acest parking s-ar putea decongestiona traficul în zonă și ar putea permite introducerea unui autobuz pe strada Mehedinți.

 

Eu personal, dacă aș putea, aș introduce un autobuz, dar vin cei din comisia de circulație și spun că aș crea mai multe ambuteiaje. Soluția pe termen mediu este construirea unor parkinguri. Acum construim pe Negoiu, licitația va fi adjudecată zilele acestea, care mai vine în Mănăștur cu circa 200 - 300 de locuri. Proiectarea și execuția va începe în această toamnă. 

 

După ce se creează niște parkinguri supraterane poți să le spui oamenilor ”Ai alternativă, nu mai parca în stradă. Ai aici parking!”. Comisia de ciculație va alege variantele propuse de tehnicieni și fie vom introduce la un moment dat o linie, fie măcar din vârful dealului și până la BIG să fie niște microbuze. E o idee pe care o agreez. Vom vedea, vineri, ce ne spun experții de specialitate, după care voi cere RATUC să impună soluția pe care cei de la circulație o vor preciza. Eu aș merge și pe varianta aceasta de a pune din timp în timp niște microbuze”, a spus Emil Boc, joi seara, în cadrul emisiunii Știri de Cluj LIVE.

 

Emil Boc a dat SUPER vești despre vânzarea U Cluj, în emisiunea Știri de Cluj LIVE

 

Comentarii Facebook