Miercuri 24 Aprilie

Parc de 450 de mii de lei in cartierul Intre Lacuri! Vezi cum arata VIDEO si FOTO


Un parc cu locuri de joaca pentru copiii si un teren de baschet a fost inaugurat in cartierul Intre Lacuri. Investitia a fost realizata de Primaria Cluj-Napoca si s-a ridicat la 450.000 de lei.

"Parcul Tulcea este amplasat pe 1,5 hectare si pe care l-am recastigat. Este o locatie complexa unde exista si aparate de fitness si o pista de role si de biciclete. Avem si locuri de joaca pentru copii, dar si un teren de baschet si nelipsita fantana arteziana din toate parcurile clujene. Investitia a fost realizata de Primaria Cluj Napoca si se ridica la 950 de mii de lei. Este practic o investitie necesara pe care am facut-o in urma sfaturilor cetatenilor", a declrat Primarul Sorin Apostu.

Edilul sef sustine ca parcul a fost ridicat peste un teren abandonat. "Aici era un teren abandonat, plin de moloz. Am dus 150 de basculante de moloz din aceasta zona. Era o mlastina si am drenat-o, iar pensionarii au un foisor si un teren de baschet pentru copiii mai mari", a mai declarat Sorin Apostu.

Primarul nu s-a lasat si a batut mingea pe terenul de baschet. "Incerc si eu o lovitura ca si Morris", a spus primarul, facand referire la cosul inscris de jucatorul american de la U Mobitelco in finalul meciului cu CSU Ploiesti.

Comentarii Facebook