Orban spune că nu sunt tensiuni cu Boc și Bolojan, pentru că ar fi negociat prost guvernarea


Ludovic Orban spune că este normal să fie nemulțumiri în legătură cu negocierile privind noul guvern, pentru că este imposibil să îi mulțumești pe toți.

”Niciodată nu pot fi toți mulțumiți. N-am finalizat negocierile. În acel moment, toate candidaturile la funcție de demnitate publică vor fi analizate în forurile statutare ale BPN și vom decide cei mai buni candidați ai partidului pentru portofoliile pe care le deținem.

(...) Am respectat mandatul biroului politic întru totul. Nu trebuie să existe nicio problemă în faptul că un portofoliu este deținut de o altă formațiune politică din coaliție. Suntem parteneri”, a spus Orban, citat de Digi24.

Acesta a spus că nu sunt tensiuni cu liderii PNL din Ardeal, Emil Boc sau Ilie Bolojan..

”Nu toată lumea poate fi mulțumită. Într-o coaliție nu poți să iei tot. Sunt colegi care poate nu sunt mulțumiți. Este firesc”, a explicat Ludovic Orban.

O parte dintre membrii PNL au dorit convocarea, sâmbătă, a unei ședințe a Biroului Permanent Național, după anunțul de vineri privind distribuirea unor ministere importante celorlalte două formațiuni politice din coaliție, USR-PLUS și UDMR.

Scandal în PNL. Boc și Bolojan sunt furioși pe Orban pentru că a cedat ministere importante

Bună ziua. Se convoacă ședința BPN astăzi, la ora 19:00, prin sistem videoconferință. Datele pentru conectare vă vor fi trimise în timp util”, arată mesajul transmis în prima parte a zilei.

Ulterior, Ludovic Orban a trimis un mesaj în care spune că BPN al PNL nu a fost convocat în mod statutar:

“Dragi colegi,

Vă transmit acest mesaj important din partea domnului Președinte Ludovic Orban:

Biroului Politic Național al PNL va fi convocat de președintele PNL, Ludovic Orban, la finalizarea negocierilor care se află în acest moment în desfășurare. BPN convocat în această seară (ora 19), NU s-a realizat în mod statutar, întrucât NU a fost convocat de președintele PNL. Ludovic Orban”.

Comentarii Facebook