Orban, la Cluj: „Metroul este cel mai spectaculos proiect și este inclusă o finanțare importantă în PNRR pentru proiectul de metrou la Cluj”


Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, vineri la Cluj, că proiectul de metrou, este, din punctul lui de vedere, cel mai spectaculos proiect și care beneficiază de o investiție importantă în Planul Național de Reziliență și Recuperare.

În cadrul conferinței de presă, de la Cluj-Napoca, Orban a spus că România se află într-un moment foarte bun, iar interesul investitorilor pentru România este unul mare.

Trebuie să fim pregătiți să asigurăm  condiții favorabile de investiții pentru a permite practic o dezvoltare economică, o creștere a nivelului de viață”, a explicat acesta.

Metroul din Cluj, cel mai spectaculos proiect

Liderul Camerei Deputaților a făcut o trecere în revistă a proiectelor finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Am discutat în toate întâlnirile lucruri importante pentru Cluj, pentru comunitățile locale. Am discutat de proiectul de metrou, care este, din punctul meu de vedere, cel mai spectaculos proiect și trebuie să știți că este inclusă o finanțare importantă în Planul Național de Reziliență și Recuperare pentru finanțarea proiectului de metrou din Cluj. Am discutat și de alte proiecte importante, tot cu finanțare din PNRR; va exista un proiect extrem de important și anume modernizarea și electrificarea tronsonului de cale ferată de la Cluj-Napoca la Episcopia Bihor. Cuvântul de bază în guvernarea noastră este investiție. Vrem să creștem constant investițiile în România, atât investițiile publice, cât și investițiile private”, a spus Orban.


Comentarii Facebook