Opinie - Actorul Bogdan Bob Radulescu: Pandemia salvează România! Nu mai vopsim căcatul ca să nu se vadă putregaiul sistemului


Actorul Bogdan Bob Radulescu, cunoscut pentru ieșirile publice pline de ”nerv”, crede că pandemia COVID 19 va salva România, pentru că va scutura sistemul românesc tot tot putregaiul. În postarea de pe Facebook, Rădulescu este de părere că lucrurile vor merge mult în jos, până când se va simți o redresare.

Vorbesc cât se poate de serios.

Acum câțiva ani, la Colectiv, am văzut statul român în toată splendoarea putregaiuluu său.

Atunci s-a cutremurat puțin sistemul, șobolanii vinovați de moartea unor tineri s-au retras din funcții și s-au dat la fund, pe alte posturi și salarii, în așteptarea vremurilor în care, inevitabil, poporul va uita, iar ei se vor întoarce ca hienele să continue să se hrănească din hoitul sistemului. Și s-au întors.

Pana atunci și de atunci încoace ni s-a reconfirmat de mii de ori ca statul român este o structură complet distrusă, formată dintr-o rețea de corupție care se închină banului într-o totală lipsă de eficiență și viziune, o rețea canceroasă de nepotism, traseism, pile, relații și curvăsărai între clanurile politice, fără responsabilitate în fața națiunii sau empatie pentru cetățeanul de rand, singurul care, prin munca lui, prin taxele și impozitele plătite ține în viață artificială sacul fără fund al acestui mușuroi găunos fără cap.

Si iată-l pe Bossache Covidache 19 care vine sa ne salveze. Cum? Simplu. Adică fucking hard și complicat, dar simplu în esență. Prin focul purificării. Prin moarte și renaștere.

Statul se va nărui. Sistemul se va nărui întâi medical, apoi economic și social, vom lovi, în sfârșit, fundul ăla de prăpastie pe care timp de 30 de ani l-am evitat la mustață.

Si când vom fi lipiți pământului, când statul va fi complet depășit și inutil asa cum vedem zilele astea, după ce vor da toți șefii bir cu fugiții, ne vom îngropa sau arde zecile de mii de morți, iar cu foamea-n gât, cămările golite de rezerve și portmoneele goale, cei care vom rămâne trebuie sa reconstruim totul de la 0, de la fundație.

Si va fi pentru prima dată în viața noastră când avem șansa să nu mai vopsim căcatul pe care l-am tot mânjit ca să nu se vadă putregaiul sistemului.

Va trebui să o luăm de la 0, cu nimic, doar cu noi și prin noi înșine. Și va fi atât de greu, dar măcar vom fi învățat o lecție prețioasă și dureroasă în același timp, lecția acestor vremuri când fiecare om pune mână de la mână să facă ceea ce statul ar trebui sa facă, să ne salveze, să ne salvăm.

Vom știi atunci că de fapt noi avem puterea și tot timpul am avut-o, dar i-am lăsat pe alții sa ne spună ca suntem mici și proști și neînsemnați și rolul nostru e doar sa muncim și sa plătim taxe și impozite în liniște.

Dă, Doamne să mă înșel și peste o luna țara să renască iar ceea ce a fost mai greu sa fi trecut deja.

Dar nu cred... Așadar, fiți pregătiți pentru ce e mai rău fiecare cum știți mai bine și nu uitați paradoxul că suntem fiecare pe cont propriu, dar în același timp doar împreună putem reuși!”.

Împreună oamenii, că statul ne-o trădat deja, în plină pandemie, in clipa în care o cumpărat măști cu 30 lei bucata de la o bunicuță din Giurgiu prin firma unui mason creștin doctorand la academia de carton a SRI -ului...”

Comentarii Facebook