Oficial din Primăria Cluj-Napoca susține că jumătate dintre mașinile ridicate sunt ale ”viniturilor”


Șeful Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Marcel Bonțidean, susține că jumătate dintre mașinile ridicate în 2019 sunt ale celor veniți din alte județe și stabiliți la Cluj.

În Cluj, la această oră, după statistică, sunt 83.500 de studenţi, în oraş. Mare parte dintre ei locuiesc în zona Haşdeul, de aceea şi parking-ul Hasdeu avem speranţe că în acest an va fi dat în folosinţă şi vom rezolva problema pe zona Hașdeu. Anul trecut am ridicat 7.700 de autoturisme, din care jumătate au fost din alte judeţe, iar din acestea marea majoritate aparţineau studenţilor care au venit în Cluj cu obiceiuri din alte zone. Atunci, sigur că trebuie să îi disciplinăm şi să aplicăm legea, până la urmă”, a declarat Marcel Bonţinean, la o televiziune.

Ca și Emil Boc, șeful Poliției Locale, fostul polițist pensionat Marcel Bonțidean, le cere studenților să își lase mașinile acasă..

Atunci când umbli toată ziua să îţi cauţi un loc de parcare, plăteşti o amendă, îţi este ridicată maşina şi mai plăteşti şi acolo nu cred că e convenabil să vii cu mașina. Studenţii reprezintă un lucru important pentru municipalitate şi pentru oraş în sine, dar trebuie să respectăm regulile”, a mai spus Bonţidean.

Comentarii Facebook