O stradă din Florești va fi lărgită la două benzi și vor fi făcute exproprieri - FOTO


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, anunță că strada Răzoare va fi lărgită și modernizată.

Porțiunea străzii Răzoare, începând de la Biserica Ortodoxă și până la numărul 197, intră în modernizare. ”În cadrul ședinței de Consiliu Local de azi a fost votat studiul de fezabilitate privind acest proiect, inclusiv culoarul de exproprieri.

În cadrul lucrărilor de modernizare sunt incluse și exproprieri de terenuri care vor permite lărgirea și modernizarea acestui segment de drum.

În cadrul proiectului vor fi incluse 2 benzi de circulație în două sensuri, trotuare de ambele părți ale carosabilului de minim 1 m, stație de autobuz, stație de încărcare mașini electrice, parcări”, a precizat primarul Bogdan Pivariu.

Acest segment de drum a fost modificat provizoriu în sens sens unic din motive de siguranță a riveranilor și a celorlalți participanți la trafic.

Realizarea acestei investiții va conduce la: fluidizarea traficului pe zonele adiacente prin asigurarea atât a unei circulații rutiere pe ambele sensuri cât și introducerea transportului public în comun; îmbunătățirea accesului riveranilor si participanților la trafic; modernizarea trotuarelor pentru traficul pietonal; reducerea noxelor; îmbunătățirea calității vieții; creșterea potențialului economic.

Comentarii Facebook