Notă slabă luată de primarul Clujului de la oponenții politici. Președintele USR Cluj: I-aș da nota 7 lui Boc pentru lipsa viziunii de ansamblu


Președintele USR Cluj, Camelia Sălcudean, a vorbit în cadrul emisiunii online Clujul Politic Live, despre motivele pentru care USR-PLUS Cluj au o opoziție destul de timidă în Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, dar și ce notă i-ar acorda lui Boc pentru administrarea orașului.

Camelia Sălcudean a precizat că nu-i place să facă critică doar de dragul criticii, de aceea nu prea are ce să-i reproșeze edilului clujean.

Faci critică în momentul în care ai obiectul criticii și argumente. Nu sunt de acord cu critica de dragul criticii și arătatul degetului în permanență. Ideea este că atunci când critici trebuie să ai argumente și trebuie să ai un fundament a ceea ce critici. Noi nu trebuie să fim anti-administrație, noi dorim să se implementeze niște soluții viabile pentru cetățeni și criticăm atunci când lucrurile nu merg într-o direcție corectă, arătând care ar fi această direcție și alternativa”, a declarat Sălcudean, pentru Clujul Politic Live.

Președintele USR Cluj i-a acordat și o notă lui Boc pentru administrarea orașului

Dacă ar fi să îi dau o notă (n.r. primarului Emil Boc) ar fi pentru lipsa de viziune. Cumva nu se vede o viziune de ansamblu, cum să arate orașul. Sunt foarte multe proiecte punctuale, cu care dânsul se laudă și arată bine, dar din păcate îi lipsește o viziune de ansamblu. I-aș da un 7. Pentru că viziunea este cea mai importantă”, a explicat Camelia Sălcudean, pentru sursa citată.

Comentarii Facebook