Nicoară nu a reușit să îl dea jos pe Seplecan, omul pe care l-a propus. Urmează un RĂZBOI de durată - VIDEO

 

Co-președintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a explicat că liberalii au votat pentru convocarea Biroului Politic Județean (BPJ), unde să fie judecat Mihai Seplecan.

 

Am avut inițierea demersurilor pentru sancționarea lui Mihai Seplecan pentru derapajele pe care le-a avut în ultima perioadă. Au fost 95 de voturi pentru, un vot împotrivă și 3 abțineri ca să îl sancționăm.

 

Vom convoca un nou Birou Politic Județean și a lui Mihai Seplecan, pentru a-i spune care sunt acțiunile imputabile, pentru a se putea apăra și pentru a putea împinge o propunere spre Comitetul Județean Executiv, care va putea lua o decizie finală”, a spus Nicoară.

 

La BPJ -ul de săptămâna viitoare vor veni și cei care îl acuză pe Mihai Seplecan că a ”lezat” imaginea PNL -ului, iar acesta ar urma să se poată apăra și si apoi colegii lui să decidă sancțiunea. 

 

Întrebat în cât timp crede că Seplecan ar trebui să plece din funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, Marius Nicoară a spus că el crede că ”în următoarele 7 zile. Mihai Seplecan nu a ajuns în această funcție prin vot popular, ci prin votul partidului. Așa cum a acceptat să fie numit de partid, la fel trebuie să plece și când partidul nu îl mai vrea. Așa cum a fost numit, așa este și desnumit, să spun așa”, a spus Marius Nocoară.

 

Senatorul PNL a spus că sancțiunea ar putea începe de la mustrare și până la excludere din partid.

 

Sedința în care se va decide soarta lui Seplecan va avea loc în 23 octombrie, de la ora 16,30.

Comentarii Facebook