Miercuri 24 Aprilie

Nicoara il acuza pe Boc de fraudarea voturilor: "Fraudarea alegerilor a fost masiva" VIDEO

 

Candidatul USL pentru functia de primar al Clujului, Marius Nicoara, sustine ca Emil Boc a fraudat alegerile in mai mule sectii de votare.

"Emil Boc a fortat o frauda, din toate informatiile pe care le avem, si a protejat-o de la ora sapta pana in prezent. S-a comunicat total eronat ca ar conduce cu 1000 de voturi, 1000 si un pic.

Vom pune la dispozitia organelor de abilitate toate constestatiile pe care le-am formulat. Acum cerem renumararea voturilor pe care le-am descoperit a fi fraudate. Fac apel la renumararea voturilor, eu spun in integritatea lor in toate sectiile, dar in 121, 22, 23, 24, 25, 26, 27 si 114, 82, 45, 70, 98 si 103. In conditiile in care clujenii au ales in mod democratic sa conduca Clujul in continuare, noi nu avem nimic in potriva, dar vrem sa fim sigur ca dorinta clujenilor va fi respectata nu prin furturi, ci prin realitatea voturilor.", a spus Nicoara.

 

Candidatul USL a mai spus: "As vrea sa spun ca sectia 42 in care am votat eu si in care au fost vecinii mei avea 316 voturi si am cerut renumararea pe loc si am reusit sa le renumaram si, in aceasta sectie, in loc de 316 voturi eu aveam 366, iar Emil Boc avea 7 buletine de vot care defapt erau nule si care erau atribuite lui. In concluzie, spunem noi ca fraudarea alegerilor a fost masiva si avem si dovezile necesare (vezi video) pentru aceste fraude conform proceselor de bare pe care le avem aici si vom veti vedea ca la sectia de la Vlahuta, la sectia 35 din 200 de voturi fraudate de la candidatul USL. La sectia 155, avem 41 de voturi nule.".

 

Nereguli au mai existat si la sectia 155, 182, 52, 25, potrivit celor declarate de Nicoara in conferinta de presa de luni.

 

Comentarii Facebook