Nicoara il acuza pe Boc ca a fraudat alegerile! Vezi probele si RASPUNSUL PDL Cluj

 
Procesele verbale prezentate de Marius Nicoara sunt pline de stersaturi sau de nepotriviri de cifre. Candidatul PNL l-a acuzat pe Emil Boc ca a falsificat alegerile si ca a folosit o tehnica folosita de PD-L in anul 2008.

 

Acuzatiile lui Nicoara nu sunt sustinute de judecatorul Petru Urs, presedintele Biroului Electoral Municipal care a declarat ca nu stie despre ce procese verbale este vorba si ca procesele verbale aduse la BEM nu prezinta modificari sau adaugiri. In plus, judecatorul Urs a precizat ca nu a primit nicio cerere din partea USL CLuj si a lui Marius Nicoara care sa se refere la renumararea voturilor.


Pe de alta parte, Nicoara a adus in sprijinul sau si mai multe documente care prezinta grave carente de redactare. La sectia de votare 8, stersaturile sunt evidente.Cifrele trecute initial sunt taiate si adaugate altele. La sectia 78, stersaturile sunt la fiecare rubrica din procesul verbal intocmit de catre membrii comisiei de votare si modificat din pix, de presedintele sectiei de votare, pe drumul de la sectie si pana la Biroul Electoral Municipal.


La sectia de votare 98, lucrurile au scapat complet de sub control. Din totalul de 1141 de cetateni cu drept de vot, inscrisi pe listele electorale, membrii comisiei au trecut in procesul verbal ca au fost anulate 2464 de voturi.


Marius Nicoara a mai dat exemplul sectiei de votare unde a votat el si familia lui si unde in urma renumararii voturilor, el a adunat cu 50 de voturi mai mult decat au fost trecute initial in procesul verbal.


Candidatul USL nu a recunoscut victoria proclamata de PDL CLuj a candidatului Emil Boc si l-a acuzat pe acesta ca a fraudat cu taxiul alegerile. "Intre trei si patru dimineata taxiurile au umbla unul dupa altul la sectiile de votare. Au luat presedintii sectiilor de votare pe care i-au dus la BEM. Pe drum, acesti presedinti modificau procesele verbale astfel incat candidatul PDL sa iasa invingator", a mai spus Nicoara.

 

Conducerea PDL Cluj a replicat acuzatiilor de frauda lansate de candidatul USL, Marius Nicoara: "Nu stie sa accepte infrangerea intr-o competitie democratica". Citeste mai departe AICI.

Comentarii Facebook