Mona Pivniceru pregăteşte GRAŢIEREA lui Adrian Năstase - SURSE

 

Ministrul propus la Justiţie, Mona Pivniceru, s-a ȋntâlnit cu Mariana Alexandrescu, fost consilier de stat al lui Adrian Năstase, pentru a primi o "nota de fundamentare" necesară graţierii fostului premier.

 

Potrivit unor surse, Mona Pivniceru, magistratul propus de Victor Ponta pentru funcţia de Ministru al Justiţiei, a fost surprinsă în maşina lui Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, care execută o condamnare la Penitenciarul Jilava.

 

Judecătoarea era însoţită de Mariana Alexandrescu, fostă consilieră a lui Năstase. Inainte de a o prelua pe Mona Pivniceru ȋn maşina familiei Năstase, Mariana Alexandrescu fusese ȋn vizită acasă la  Dana Năstase, soţia ex-premierului, după cum singură a declarat presei.

 

”În ziua de 14 august, eu, care sunt în relaţii foarte bune de ani de zile cu Adrian şi Dana Nastase, am făcut o vizită Danei Nastase, care a vrut să mă vadă şi să-mi spună „La mulţi ani!" cu o zi ȋnainte de Sfânta Maria. Am plecat la familia Năstase cu un taxi, iar când să plec, Dana Nastase mi-a spus că îmi dă ea maşina să mă ducă acasă (...)" s-a confesat presei Mariana Alexandrescu. Cu această maşină pusă la dispoziţie de Dana Năstase , fostul consilier de stat pe probleme juridice Mariana Alexandrescu s-a dus să o ia pe Mona Pivniceru pentru a merge   "să servească o felie de tort" de Sf. Maria, scrie România Liberă.

Comentarii Facebook