Mircia Giurgiu, chemat sa conduca partidul sindicalistilor! VEZI ce oferta a primit deputatul exclus din PDL


Deputatul Mircia Giurgiu a primit oferta de a conduce filiala Cluj a Partidului Uniunea Crestin Sociala. Parlamentarul, demis de PDL prin vocea premierului Emil Boc, a refuzat.

Uniunea Crestin Sociala a a fost infiintata in 2006 si Giurgiu a primit oferta de a conduce filiala clujeana a partidului.

Presedintele Blocului National Sindical (BNS) Cluj, Nati Ariton, i-a transmis lui Giurgiu oferta facuta de membrii fondatori ai partidului

"Fondatorii Uniunii Crestin Sociale m-au rugat sa ii transmit deputatului Mircia Giurgiu sa preia presedintia filialei Cluj, sa reactivam aceasta formatiune politica infiintata in octombrie 2006, UCS este un partid care reprezinta sindicatele, cu orientare de centru-stanga, in special BNS, dar a fost la naftalina in ultima perioada. Vazand situatia actuala din tara si faptul ca deputatul Giurgiu a votat impotriva Codului Muncii, ne-am gandit ca acesta sa se implice alaturi de noi in politica", a spus Nati Ariton.

Mircia Giurgiu a refuzat oferta si a spus ca prefera sa ramana independent. "Pot activa foarte bine si din opozitie si nu cred ca acum trebuie sa ma inregimentez intr-un partid politic. Va multumesc si va asigur ca voi sustine aceasta formatiune politica", a spus Mircia Giurgiu.

Deputatul a fost exclus din PDL, miercuri seara, dupa terminarea motiunii de cenzura. Anuntul a fost facut de premierul Emil Boc, care a declarat ca nu mai sunt acceptate insubordonarile.


Citeste si...

Mircia Giurgiu, exclus din PDL de Emil Boc! Deputatul PDL Cluj a votat pentru demiterea Guvernului si a platit cu capul

Comentarii Facebook